Om coryhex

CORYHEX SERVICE OG SALG AF VARMEVEKSLERE

Hos Coryhex anvender vi udelukkende godkendte reservedele samt godkendte og skånsomme renoveringsmetoder.

Vores kompetente serviceteknikere har mange års erfaring med service af anlæg og varmevekslere, og de arbejder hårdt på at forbedre servicestandarden inden for branchen.

Det er vigtigt for os, at vores kunder kan regne med os. Derfor sætter vi en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde af høj kvalitet, hvor vi lytter til kundens ønsker og rådgiver ift. deres behov.

Coryhex servicecenter i Kolding med alt relevant udstyr til renovering, trykprøvning og montering. Desuden tilbyder vi ombytning af brugte plader og kassetter til nyrenoverede og gennemtestede tilsvarende produkter.

Alle vores dygtige teknikere gennemgår årligt diverse certificeringer - eksempelvis ATEX

Klik på billedet for at se hvad et ATEX certifikat indeholder. 

Certifikaterne er personlige derfor fremgår navn og person nr. ikke på hjemmesiden 

ATEX er en forkortelse for ATmosphére ÉXplosive.

Eksplosive atmosfærer

Omkring vores arbejdsmiljø og sikkerhed

Et godt arbejdsmiljø er mere end sikkerhedsbriller, høreværn, støj, belysning, korrekt udsugning osv. Et godt arbejdsmiljø skal beskytte medarbejderne mod at få arbejdsskader eller at blive syge af arbejdet. Vi tager naturligvis ansvar og investerer i påkrævede sikkerhedsforanstaltninger og sætter klare regler for hvor længe man udfører det samme arbejde. Det gør vi ved at rotere i arbejdsprocesserne - og vi gør det for at passe på vores medarbejdere.

Vi har klare arbejdsgange, klare sikkerhedsregler, og ved hvad vi hver især skal lave. Med respekt og ærekærhed skaber vi sammen et produkt som vi kan stå inde for - hvor hver personhåndtering kender sin vigtighed for det endelige resultat. Ingen kan i vores proces undværes.

Der er plads til den konstruktive kritik, men også ros når man gør det godt.

Eksempelvis når vi ofte får ros efter et on-site service job eller en renovering på værkstedet bliver det altid fortalt videre til dem som har udført jobbet. Det er efter vores klare overbevisning noget der styrker den enkelte person og lysten til det vi laver. Vi har flere gange til jul og til sommerferier udbetalt ekstra bonusser som tak for en god indsats, og tak for at hver enkelt medarbejder er med til at skabe den virksomhed vi har i dag.

Vi skaber derfor udover et professionelt produkt også en virksomhed hvor sikkerhed og arbejdsmiljø er i fokus. Vi skaber sammen en virksomhed, hvor der er mulighed for personlig udvikling og variation i dagligdagen.

Det er vigtigt for os ikke at gå på kompromis med arbejdsmiljøet, og ønsker at skabe en tryg og sund arbejdsplads.

En arbejdsplads med respekt og forståelse for hinanden.